20.05.2024

МЕДИЙНАТА ДЕМАГОГИЯ И COVID 19

Малко информация от Швейцарския институт за изследване на медийната пропаганда:

Последните серологични проучвания в Европа и САЩ се доближават до цифрите 0,1% до 0,3% леталност (IFR) от Covid-19, което е в обхвата на инфекциите от тежък грип. Първоначалното впечатление за по-висока леталност се дължи на високата скорост на предаване, казват експертите. Заключването дойде твърде късно, което го направи неефективно или дори контрапродуктивно.

Великобритания: Само 50% от смъртните случаи се дължат на Covid. Последните данни от Обединеното кралство потвърждават една обезпокоителна реалност: 50% от смъртността може не се дължи на Covid-19, а се дължи на последиците от изолацията, общата паника и частичния социален срив.

Представителят на германския институт „Роберт Кох“ потвърди на 20 март 2020 г., че за починали се считат всички „коронвирус смъртни случаи“, независимо от истинската причина за смъртта: „Ние считаме за смърт от коронавирус при човек, който е диагностициран с коронавирусна инфекция. ” – каза президентът на RKI, пред журналисти.

Швейцарската федерална служба за обществено здраве (BAG) беше попаднала в клопката на странно преувеличението и измамата.

Цензурата и самоцензурата на геополитическите конфликти в никакъв случай не са непознати в Швейцария, както показва историята. Истинско медийно разнообразие обаче, се появи чрез Интернет – въпреки че тук вече могат да се наблюдават различни, сериозни опити за цензура.

Американската застрахователна система Medicare изплаща 13 000 долара за пациент с коронавирус и 39 000 долара, ако този пациент е включен към апарат за изкуствена вентилация на белите дробове. През грипния сезон есен-зима (2017-2018) в САЩ от грип са починали 79 000 човека. До този момент по официални данни от коронавирус в САЩ са починали 33 903 човека.
Източник: https://swprs.org/

Лъжата на БТВ за положението в Швеция

https://btvnovinite.bg/svetut/170-pochinali-ot-covid-19-v-shvecija-za-den-pravitelstvoto-s-izvanredni-pravomoshtija.html?fbclid=IwAR3m6wAFbgpilxVXIdJfl_OokZi_EfMwhL5XzVMws4K4IwDB6ldE7GGMUsU

Действителното положение в Швеция

https://www.thelocal.se/20200310/timeline-how-the-coronavirus-has-developed-in-sweden

Скъпи сънародници това са официални източници, за истинското положение на страните имащи болни от Covid-19 в момента, много се говори и много се спекулира със създадените и приетите мерки в тях . Има разминаване между реално предприети действия и информацията, която се опитват да ни поднесат, някои от народните “доброжелатели ”. Сега е времето, в което трябва да покажем , че не сме стадо овце. Овце които нямат мнение и източници, стадо което вярва на сляпо.

Апелираме всички ,които не са съгласни с предприетите мерки и мислят, че има злоупотреба с достоверността на истината за Covid-19, да заповядат на общо националният протест, организиран от ПП”Възраждане ” на 14.05.2020 година от 12 часа в град София пред Народното събрание. Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *